Al final de l’encontre l’entrenador del Mis Ibérica Mataró valorava per les càmeres de M1tv la victòria del seu equip davant el Palafrugell per 5 gols a 7.

Joan Carles Vadillo no s’ha mostrat sorprès pel nivell del rival, ja que “el partit ha anat com esperàvem, amb un rival molt vertical en atac, que ens ha creat molt d’estrès”. Sobre el seu equip, ha comentat que “hem aguantat bé en defensa, hem parat bé les embranzides d’ells i hem aprofitat les transicions que hem tingut”.

Vadillo ha volgut destacar la importància dels tres punts i la dificultat de guanyar a la pista del Palafrugell “durant la setmana, mentre preparàvem el partit, he comentat als jugadors que era un equip que mereixia tenir més punts, els he vist molts partits i han jugat força bé, pel que sigui se’ls hi han escapat victòries al final” i s’ha mostrat satisfet del treball dels seus jugadors “el que esperàvem era això un ambient en el qual el rival colla i té potencial per guanyar a molts equips. Era un partit molt difícil per nosaltres”