Joan Carles Vadillo, entrenador del primer equip masculí valora l’inici de la pretemporada per la web del C.H. Mataró amb la vista posada al debut davant del Tordera el dia 17 d’octubre.

Porteu gairebé 15 dies d’entrenaments, com has vist els jugadors en aquestes primeres sessions?

Els jugadors han tornat força bé després d’una aturada excessivament llarga. S’han cuidat cóm cal. Ara però es troben amb molta càrrega de treball i tots estan força lents i imprecisos.

La primera prova de pretemporada va acabar en derrota contra el Sant Cugat, quina valoració fas del partit?

Cap ni una. Són partits que únicament serveixen per anar agafant la forma. De fet juguem sempre sense marcador per que no ens importa el resultat.

Aquest any hi ha un bon grapat de noves cares al primer equip, dues de les quals, Jordi Bartrés i Pablo Fernández son fitxatges. Com s’estan adaptant i com creus que ajudaran l’equip durant la temporada?
Jordi Bartres és un jugador ja consagrat. La seva adaptació està sent molt bona. Tàcticament és un jugador privilegiat i això fa que de seguida hagi agafat el que es proposa còm a model de joc.

En Pablo es troba en una situació oposada. És un jugador amb molt de potencial, té molta força especialment en 1×1 en velocitat. Però és molt jove i inexpert. Està en un període de formació cóm a jugador. A més ve d’un equip que realitzava un hoquei molt diferent del nostre. Això farà que de ben segur necessiti un temps d’adaptació.