Divendres es va fer el traspàs oficial de la cullera amb la presència del Batlle David Bote, el regidor d’esports Josep Font, Joan Torner com a president de la Fundació Joan Petit nens amb càncer, Josep Fontdegloria com a president del CH Mataró , entre altres autoritats representatives del consistori i les institucions de la ciutat i de la ciutat rellevada, Lleida.

Aquesta ciutat ens feia entrega de la preuada cullera com anfitrions del 2016.

Per la seva banda, Pep Plaza, com a padrí de la festa torneig, també és va dirigir a l’auditori i com no podia ser d’una altre manera, en mig d’emotives paraules, ens va dedicar uns instants d’impagable humor.  

Tot en un entorn acollidor per la presència d’afició, jugadors, ex jugadors i els veritables protagonistes, els jugadors/es de l’escola del CH Mataró que formaran part.

Emotiu acte doncs, amb paraules d’agraïment per poder representar, com a ciutat i club a la Fundació, i per tot el que significa el Torneig Joan Petit.

En paraules de Joan Torner, la notícia és que avui dia podem salvar 8 de cada 10 nens que pateixen càncer, però ens falten aquests dos partits per guanyar. Aquest és el repte i per això treballarem i posarem el nostre esforç i granet de sorra.

Així que ja la tenim, aquesta cullera !!!! Significa tot un repte per aconseguir una bona festa torneig i mirar d’aconseguir recaptar fons per una noble causa.

Endavant doncs !!!!

image

image

image

image

image

image

image