Els homes de Joan Carles Vadillo continuen posant-se a punt per l’inici de la temporada. Aquest cop tocava mesurar les forces contra un vell conegut de l’Ok Lliga, el Manlleu, que es presenta com un dels rivals a batre a la categoria de primera nacional. Tot i la derrota per 4-5, el tercer partit va tenir moments per l’optimisme, amb molt de ritme i va servir per veure sobre la pista les evolucions de Pablo Fernàndez, que va lluir en algunes accions i Bartrés, que va exercir de líder durant moltes fases del partit.

Combinacions, ritme i gols

El Mataró encara ha d’encaixar les peces, va quedar clar en algun que altre moviment i en les constants correccions des de la banda i entre els mateixos companys, però tot i això es van produir combinacions de qualitat, sobretot entre Povedano, Serra, Florenza i Jordi Bartrés, que van portar de corcoll la defensa osonenca. La primera part dels dos equips va ser molt sòlida i amb un ritme semblant al de competició. Durant els minuts que els grocs i negres (De blau en aquest partit), van poder córrer van posar contra les cordes el Manlleu.

Povedano, amb dos gols, va mostrar que serà un jugador clau en aquest equip, com ja ho va ser la temporada passada. A part de qualitat i capacitat golejadora (seus van ser els millors tirs de llarga distància), aporta caràcter i experiència. Mentre que els altres dos golejadors, Oliana i Serra, continuen mostrant la seva millor cara en aquesta pretemporada.

Menció especial també per Aceituno, que va mantenir a l’equip en els pitjors moments i es presenta com un porter de garanties després de la retirada d’Esteve.

Com han deixat clar, tant l’entrenador com els jugadors, el menys important és el resultat, el que realment es vol és agafar bones sensacions i ritme competitiu, i amb aquest partit s’ha aconseguit l’objectiu.