Carta oberta del Front Mataroní en el seu 5è aniversari

Les grades d’animació o els grups d’aficionats, coneguts col·loquialment com a hooligans, no acostumen a despertar simpaties i sovint generen polèmiques extraesportives que omplen les contraportades dels diaris amb reflexions sobre el comportament de l’aficionat, un discurs intencionat que deriva tot sovint a tenir clubs sense afició, sense una grada que animi.
Els grups de suport més coneguts del nostre país els trobem situats a darrere les porteries dels camps de futbol, però a Mataró la situació esportiva de l’esport rei no convida a grans celebracions. Així doncs, la grada d’animació la trobem al pavelló Jaume Parera, on juga el Club Hoquei Mataró.

Fa cinc anys, un grup de joves de la ciutat vam decidir iniciar un projecte que vam batejar amb el nom de Front Mataroní. D’aquell moment ençà, cada dissabte hem omplert de color groc la grada local del Jaume Parera, i hem aconseguit que l’afició sigui sempre el sisè jugador del club.
L’experiència d’aquests últims anys ens ha fet veure la importància de la nostra presència als partits, la importància de donar suport als equips locals i, sobretot, la importància de situar dins el mapa esportiu el nom de la nostra ciutat, Mataró.

Aquest dissabte, coincidint amb l’inici de l’OK Lliga Plata, fem la nostra primera crida per guiar l’equip fins a la victòria. Per aquest motiu, posem en marxa un seguit de campanyes per a aquest primer partit: “Tenyim el Parera de groc”, un sorteig d’una samarreta via xarxes socials i… algunes sorpreses més durant el partit. Tanmateix, no oblidem les nostres noies, que juguen diumenge a casa i esperem que aconsegueixin un bon resultat.

Esperem poder gaudir de la vostra companyia durant la temporada i augmentar així el gruix de gent que forma el Front Mataroní.
Si tots animem, guanyarem!