La pista del Sant Cugat s’havia resistit les últimes temporades, però aquest cop el Mis Ibérica s’ha fet amb els tres punts, la primera victòria de la temporada, en un bon partit dels homes entrenats per Quim López.

El partit començava bé pels mataronins, al cap de 2 minuts Montero feia el primer. 0-1 que donava tranquil·litat als visitants. Bartrés estava a punt de fer el 2 amb una jugada personal espectacular que acabava al travesser. Tot i que el joc era vertiginós el Mataró es tancava bé a darrere dificultant el joc ofensiu dels roig i negre. Tot i això Grané seria exigit en un parell d’ocasions, però el marcador ja no es mouria més en aquesta primera part.

La segona part començava amb 5 a 6 en faltes, però en els tres primers minuts en caurien tres més pels visitants. 9 faltes i tota la segona part per jugar-se, però llavors va aparèixer Molist per marcar-se un golàs espectacular. Poc després arribava a la desena, una falta directa executada per Pau Gilabert que suposava 1-2. Tot i això els visitants es trobaven còmodes a la pista i Bartrés ho demostraria fent el tercer. 6 minuts després, Florenza feia el quart i Pablo Fernández rematava la feina amb el cinquè quan faltaven dos minuts. Tres punts importants a la butxaca en una pista sempre difícil pels mataronins.

Tots els jugadors de camp han fet gol
Aquesta temporada s’esperava molta més rotació dels jugadors de camp durant els partits. Una plantilla on tots els seus integrants han de ser importants per aspirar a tot. I s’està demostrant. En dos partits tots els jugadors de camp han aconseguit marcar, vuit gols repartits entre set jugadors on només Montero ha aconseguit repetir.

El pròxim partit contra el Sant Feliu
El Mis Ibérica torna la setmana vinent al Jaume Parera i el seu rival serà el Sant Feliu, equip que encara no ha aconseguit puntuar. Els del Vallès sempre són un rival incòmode, així que els mataronins necessitaran tota la força de la seva gent per tirar el partit endavant.