El Mis Ibérica fa setmanes que dona simptomes de millora en el seu joc. De fet s’ha convertit en un dels millors equips de la segona volta i el partit realitzat pels jugadors de Quim López a Maçanet no fa més que refrendar aquestes sensacions. L’exibició dels groc i negres a la Selva val molt més que tres punts, deixa a tocar la permanència.

El Shum va començar pressionant però sense trobar situacions clares de gol. Tot es limitava a tirs llunyans que Sergi Grané refusava sense gaires problemes provocant ràpides contres dels visitants. El primer gol arribava als 5 minuts de partit amb una jugada personal de Figa que aconseguia posar per davant al seu equip. La tònica continuaria en un altre contra iniciada per Florenza, continuada per un recuperat Bartrés, que tornava a l’equip després de dues jornades fora, i culminada per un gran Cantero. 2-0 amb un Club Hoquei Mataró pletòric, i més encara quan Cantero feia el seu segon gol i posava el 3-0 a l’electrònic, resultat amb el qual s’arribava al final de la primera part. La grada visitant era una festa, amb una bona representació del Front Mataroní.

La segona part començava amb els locals posant molta més intensitat i assetjant la porteria mataronina, però cada acció topava amb un excel·lent Grané fins que Villares, d’un tir llunyà aconseguia el primer gol pel seu equip. Minuts abans Bartrés havia tingut la possibilitat de transformar una falta directa, però l’oportunitat era aturada per Nuñez. El Mis Ibérica passava pels seus pitjors moments, fins que Florenza feia el quart gol i donava tranquil·litat al seu equip. El capità porta una segona volta de lliga pletòric i ho demostraria en un final de partit frenètic. Abans arribaria el segon gol local. Garcia transformava una falta directa que posava als Blanc i rojos un altre cop dins el partit, un encontre embogit per un Shum necessitat i un Mataró còmode a la contra amb la velocitat de Cantero i Bartrés com a millors armes. A quatre minuts del final del temps reglamentari, Villares era sancionat amb una blava i un altre cop el capità era l’encarregat d’executar la directa que es convertiria en el cinquè gol pel Mataró. Gairebé sense temps per celebrar-lo arribava el sisè, també obra de Florenza després d’una bona combinació de tot l’equip. El Maçanet veia impotent com se li escapaven els tres punts. Ja a les acaballes Rodri rebia un altre targeta blava i Florenza tornava a provar sort des del punt fatídic davant Nuñez. El porter aconseguia aturar, però el refús tornava al davanter groc i negre que aconseguia el seu quart gol, el setè del Mis Ibérica, per tancar una brillant victòria dels Mataronins.

La setmana vinent, derbi del Maresme

l’Avant penúltima jornada de lliga ofereix un derbi del Maresme davant l’Arenys de Munt amb molt en joc (Jaume Parera a partir de les 20.30h). Per una banda el Mataró podria certificar la permanència si guanya i el Vilanova perd. A més, en cas de victòria i derrota de l’Asturhockey a Sant Cugat podria posar-se a tres punts de l’ascens a falta de dues jornades per acabar el campionat. Per l’altre costat, l’Arenys necessita els tres punts si vol seguir en la tercera posició.