Per Raül Sala

El capità del Mis Ibérica Mataró, l’Eric Florenza, està en un gran moment de forma aquests darrers mesos, fruit d’això, i del bon joc de l’equip en línies generals, els de la capital del Maresme s’han convertit en un equip competitiu, capaç de guanyar a qualsevol rival, i estan realitzant una segona volta per emmarcar. Ara reben la visita del líder de la categoria, un repte més per Florenza i els seus companys.

Us heu convertit en el millor equip de la segona volta després d’un inici complicat. Que ha canviat?

Certament l’inici va ser més complicat del que esperàvem. Tot i fer una bona pretemporada pel que fa a resultats i ser catalogats com a un dels equips favorits les coses no van anar tal com ens hagués agradat. El fet de no treure els resultats desitjats a l’inici de la temporada va generar un clima de tensió i ansietat que no va ajudar gens. Ara amb més paciència hem pogut solucionar-ho i anar treien els resultats que abans no sortien. Tot i això queda molta feina a fer i cal continuar per aquest camí.

En els últims partits hem vist la teva millor versió. Et veus amb més pes a l’equip ara que la plantilla és tan curta?

No considero que el fet que la plantilla sigui més curta afecti el pes que hi tinc dins d’ella. Sí que és cert que aquests darrers partits he tingut més encert de cara a portaria i això fa que ressalti més l’actuació. Possiblement he canviat alguna manera de jugar per tal d’aportar a l’equip el que necessiti. La baixa d’en Jordi ens fa perdre molt de gol i entre tots hem de fer un pas més per suplir-lo.

Quins objectius es marca l’equip de cara al final de temporada?

Queden 5 partits, 15 punts. El principal objectiu que ens hem de marcar és assegurar la permanència com més aviat millor, cal ser realista. La lliga està molt competida i tothom pot guanyar a qualsevol pista això fa que guanyar o perdre 2 parts et posen en descens o en la lluita per l’ascens. Nosaltres volem quedar com més amunt millor.

Aquest cap de setmana ve el Palafrugell a casa, el líder destacat de la categoria.

El Palafrugell està fent una temporada molt bona, té un equip ben equilibrat i estan jugant força bé. Serà un partit molt complicat, ja que voldran seguir líders i consumar l’ascens com més aviat millor. Nosaltres sortirem a fer el nostre partit per tal de sorprendre i seguir somiant. Hi ha un factor que sempre ens genera un plus i aquest cap de setmana el necessitarem més que mai, per això voldria fer una crida a l’afició per tal d’omplir el Jaume Parera. L’equip necessita el Front Mataroní, els socis i aficionats, tots junts som més forts.