Els homes d’Albert Larrea superen el segon classificat en un gran partit i es fan forts en el liderat.

20181119_0151_181118ho_chmvilanova

Gran victòria d’un Club Hoquei Mataró, que tenia un test de nivell ahir dissabte amb la visita del CP Vilanova, segon classificat i que es trobava tan sols a un punt dels locals. El partit no va començar bé pels interessos mataronins, ja que els visitants es van avançar en una jugada embolicada als dos minuts de partit, tot i que Martos va empatar pocs minuts més tard. A falta de set minuts pel descans el Vilanova es tornava a avançar gràcies a un contraatac, però abans de marxar al vestidor els locals van capgirar el marcador gràcies a un golàs de Cantero i la conversió d’un penal de Lladó, que ha marcat els tres que ha xutat aquesta temporada (3-2).

181118Ho_VilanovaLLadó

A la represa el Mataró va ser clarament superior al Vilanova, i en cinc minuts havien sentenciat el matx amb dos gols de Florenza, en dues bones jugades d’equip (5-2). Cusachs va fer un golàs sensacional després de driblar tres jugadors rivals i superar al porter amb una vaselina, fent pujar el 6-2 al marcador. Els visitants van fer el seu tercer gol a falta de poc més d’un minut pel final, amb temps encara perquè Romero fes el 7-3 definitiu, per tancar una gran tarda d’hoquei al Jaume Parera. Destacar el debut de Guillem Carbonell, un júnior de la base del club.

CH MATARÓ – CP VILANOVA 7-3

CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Lladó (1), Adrià Martos (1), Èric Florenza (2) i Pau Palacín equip inicial; Gerard Cusachs (1), Bernat Romero (1), Guillem Carbonell, Alex Cantero (1) i Jaume Gisbert (PS).
MARCADOR: 3′ Gual (0-1); 7′ MARTOS (1-1); 19′ Gil (1-2); 21′ CANTERO (2-2); 24′ LLADÓ de penal (3-2); 28′ FLORENZA (4-2); 28′ FLORENZA (5-2); 40′ CUSACHS (6-2); 49′ Muntané (6-3); 50′ ROMERO (7-3).