Davant d’un rival d’entitat com el Taradell, els locals van posar les bases per fer una bona temporada

Redacció Tot Mataró

El Club Hoquei Mataró afronta molts canvis aquesta temporada, no tan sols a la banqueta, on ara dirigeix l’equip Albert Larrea, sinó també a la pista, amb moltes cares noves per suplir les baixes d’aquest estiu. És per això que l’empat a zero de dissabte contra el Taradell, un aspirant a l’ascens, s’ha de valorar de forma molt positiva, ja que el grup encara està en procés d’integrar tots aquests canvis i madurar per ser un equip competitiu.

A l’inici del matx es notaven massa els nervis de l’estrena, però poc a poc els locals van trobar-se més còmodes a la pista i van dominar el joc, arribant a enviar tres xuts al pal. Oportunitats per haver pogut sumar els tres punts, per tant, però demostrant que ajustant els engranatges i polint una mica més la feina feta a la pretemporada, els resultats segur que arriben.

Com a curiositat, aquest és tot just el segon empat sense gols de la història a Mataró, i l’anterior va ser contra el Barça a OK Lliga. També és el cinquè empat a zero en termes absoluts: El primer va ser la temporada 1966-67 a Reus (1a Estatal), el segon a Alcobendas la temporada 1999-2000 (Divisió d’Honor), el tercer a la pista del Ceé la temporada 2003-04 (1a Estatal), i el quart el citat contra el Barça, la temporada 2008-09.