El Mis Ibérica Mataró ha estrenat la primera divisió nacional espanyola amb una treballada victòria al camp del Club Patí Tordera. El primer derbi maresmenc de la temporada ha començat de cara pels groc i negre que amb un tir creuat d’un dels homes destacats de la pretemporada, l’igualadí Marc Povedano es posava per davant en el marcador al cap de 5 minuts de partit. A partir del gol els quadribarrats han pujat la intensitat, hi han posat a prova Sergi Grané, jove jugador de la pedrera que avui disputava el seu primer partit oficial com a titular amb el primer equip. Fruit d’aquesta pressió arribava el primer gol, de penal, obra de Bernabé Garcia, que feia pujar l’1 a 1 al marcador amb molts minuts per davant. Amb aquest gol, semblava que el Club Patí Tordera entrava un altre cop a l’encontre, però els homes de Joan Carles Vadillo han tret tot el seu caràcter. Un dels jugadors de més qualitat de la plantilla, Jordi bartrés ha agafat una pilota a la banda i ha guanyat l’espai al defensor del Tordera, que no ha tingut més remei que fer caure al mataroní dins de l’àrea. L’Àrbitre ha xiulat penal, i Marc Povedano l’ha executat de manera magistral amb un xut directe. Quatre minuts després, i encara amb el Tordera tocat, Jordi Bartrés ha engaltat un xut llunyà que el porter rival no ha pogut blocar i ha entrat lentament dins la porteria. Amb l’1-3 s’arribava al final de la primera part amb un Mataró que creixia segons avançaven els minuts.

Protagonistes Bartrés i Sergi Grané
L’Inici de la segona part ha fet evident que el partit tindria una tònica diferent. El Mataró ha sortit amb la intenció de dominar molt més el joc, mentre el Tordera intentava ser un pèl més agressiu en la recuperació de pilota. I ha estat en aquest moment quan la figura de Bartrés ha estat determinant, tant en defensa com en atac. El jugador, que retorna aquesta temporada al club de la seva vida, ha imposat el seu joc de toc, i associant-se amb els seus companys, especialment amb Florenza ha facilitat la sortida de pilota, la continuïtat en el joc, i ha protagonitzat algunes de les accions tècniques més destacables del partit. Tot i això els riberencs han tingut possibilitats de retallar distancies, però s’han topat amb un porter incommensurable en la figura d’en Sergi Grané que ha estat un mur infranquejable, parant fins i tot un penal en contra. Només quan faltaven 6 minuts el Club Patí Tordera ha aconseguit posar el 2 a 3 amb un xut de l’Alex Cantero. El Mis Ibérica ha sabut dominar els nervis i ha jugat de manera intel·ligent els últims instants del partit, fet que ha permès sumar els primers punts de la temporada contra un rival comarcal i un dels equips que ve de jugar l’OK Lliga la temporada passada.

El Front Mataroní ha estat el sisè home
Un cop més el front mataroní ha estat al costat de l’equip en la dura sortida a Tordera. Una trentena d’aficionats han posat color a les graderies, i amb els seus càntics han portat l’equip cap a la primera victòria.