L’Alpicat arribava al Jaume Parera a la part baixa de la classificació amb només dos punts, el Mis Ibérica per la seva banda seguia imbatut i amb ganes de seguir amb la ratxa positiva d’aquest inici de temporada, la millor dels últims 3 anys.

El partit es va posar en contra de seguida, quan el rapidíssim Pol Franci, de jugada individual dins de l’àrea va superar per dalt a Grané quan només s’havien jugat un parell de minuts. Els lleidatans seguien dominant el partit davant el desconcert defensiu dels groc i negre. Passaven els minuts sense resposta, per més que l’equip ho intentava, no aconseguia crear massa perill, mentre l’Alpicat tenia les millors oportunitats, amb Franci traient de polleguera al cinc inicial de Quim López. La cosa encara empitjoraria quan faltaven 10 minuts per acabar la primera part, Grané veia la blava i Edgar Peralta transformava el penal per posar el 0-2 al marcador. Mañé, encara fred no va poder fer res per evitar el gol, però quallaria molt bons minuts amb una intervenció estel·lar que va fer aixecar dels seus seients al públic del poliesportiu de Cirera. Amb el marcador molt advers López va decidir tirar de banqueta i fer sortir la segona unitat. Amb Cantero i Fernández a pista en substitució de Bartrés i Florenza arribava la revolució. A 7 minuts pel final de la primera part Lladó, un dels jugadors més destacats del partit, retallava diferencies. Dos minuts després Cantero feia el gol de l’empat, i per arrodonir la gesta el mateix Cantero transformava un penal provocat per Lladó i posava als maresmencs per davant quan faltava un minut. L’equip salvava una situació complicada gràcies a la profunditat de banqueta i a una plantilla endollada al màxim.

DSC_1163

La segona part seria un altre història. El Mis Ibérica va sortir a resoldre el partit contra un Alpicat que necessitava obrir-se més si volia treure quelcom positiu de la visita a la capital del Maresme. Les ocasions anaven caient de la banda de l’equip local (quatre vegades la bola va picar al pal), fins que Lladó feia el gol de la tranquil·litat. Amb el 4-2, els groc i negre seguirien insistint i pressionant. 3 minuts després Florenza trobava el premi a l’insistència fent el cinquè que ja deixava l’encontre tancat. El resultat final, 6-2 amb gol de Florenza a l’últim minut, deixa al Mis Ibérica segon a quatre punts del Calafell. La propera jornada viatgen a Madrid, on espera un Rivas molt necessitat de punts.

DSC_1197

El pla B funciona
Aquesta temporada tots els jugadors de la plantilla tindran un paper important a pista i ahir va ser un exemple d’això. Quan pitjor es va posar el partit, homes com Mañé, Cantero i Fernández van ajudar l’equip propiciant la remuntada que serviria per sumar tres punts molt importants. L’actitud dels jugadors de la banqueta aixecant-se per animar als companys a pista, fins i tot en els últims segons, amb el partit ja resolt, quan amb un jugador menys Molist va recuperar la bola i la va aguantar per exhaurir el temps reglamentari, demostra que tots i cada un dels integrants de la plantilla estan al 100% compromesos amb aquest projecte, que de moment presenta uns números excel·lents.