El Mis Ibérica Mataró arribava a Barcelona amb ganes de confirmar les bones sensacions del partit contra el Manlleu, però no va poder ser. Des de l’inici es va veure que els jugadors de Joan Carles Vadillo es trobaven molt incomodes a una pista irregular d’un pavelló poc pensat per la pràctica de l’hoquei patins. El FC Barcelona, molt més acostumat a jugar a Mundet va mostrar les mateixes armes que a la primera volta al Jaume Parera. Pressió i joc ràpid, afavorit a més per la imprecisió visitant en passades, conduccions i caigudes al fosc parquet del pavelló. Ni tan sols l’expedició organitzada pel front mataroní va poder portar l’equip a la victòria.

Sergi Llorca, com ja va passar a Mataró va ser un dels jugadors més destacats, juntament amb Sergi Aragones, entre els dos van aconseguir 5 dels 6 gols del seu equip. Per part del Mis Ibérica Mataró, Florença de penal i Valverde van posar una mica d’emoció a un partit marcat per la poca eficàcia de cara a porta dels groc i negres, que va tenir dues faltes directes, va estavellar 4 pilotes als pals i va desaprofitar diverses ocasions davant del porter local, Blai Roca, que va completar un gran encontre.

El Mis Ibérica Mataró visitarà la propera jornada un altre de les places forta de la categoria, Girona, amb ganes de revenja després de la dura derrota soferta a la capital del Maresme.