Per Raül Sala

El Mis Ibérica Mataró rebia al GEiEG al Jaume Parera després de la brillant victòria a Vilanova en un partit transcendental per a mantenir la categoria. Els gironins, que ja havien sorprès als homes de Joaquim López a la primera volta arribaven a Mataró amb només 12 punts i la permanència gairebé impossible. Tot i això l’inici del partit va ser dels visitants, que van aprofitar el baix ritme per imposar el seu joc i avançar-se al marcador amb un gol de Sergi Canet al minut 4 de joc després d’un ràpid contraatac. L’Alegria els duraria poc, ja que uns minuts després Marc Figa, el millor jugador del partit, completava una gran jugada personal i feia l’empat a un gol. Canet, aquest cop d’un tir llunyà tornava a batre a Grané i situava l’1-2. A partir d’aquest moment el tempo del partit canviaria totalment. Un ritme molt més elevat per part dels locals, una pressió asfixiant i una major mobilitat en atac posava contra les cordes al GEiEG. Una dinàmica que provocaria l’empat a 2 obra de Florenza, refermant el seu gran moment de forma. Amb aquest resultat s’arribava al final de la primera part.

Les bones sensacions de l’últim tram del primer acte tindrien continuïtat només començar la segona part, ja que Cantero i Figa de penal, aconseguien posar per davant als mataronins. 2 gols en 5 minuts que feien improbable la remuntada dels gironins, i més encara quan Oriol Lladó feia el cinquè. Canet tornava a posar certa emoció al marcador amb el seu tercer gol, al que Serra, un altre dels jugadors que està realitzant un gran final de temporada, responia fent el 6-3 definitiu quan faltaven 12 minuts pel final del encontre.

Amb aquest resultat, El Mis Ibérica se situa setè, a 4 punts del descens i a 7 de l’ascens i suma la seva tercera victòria consecutiva que el col·loca com a millor equip de la segona volta. Una segona volta que fa somiar als socis i aficionats en una gran gesta dissabte vinent a casa a les 20.30h contra el líder destacat de la categoria, el Palafrugell.