La visita a la difícil pista de l’Alcobendas madrileny es va saldar amb una derrota per la mínima i en els últims instants del partit, en el que un cop més els jugadors entrenats per últim cop per Joan Carles Vadillo van donar la cara i van competir fins al final, sense sort.

I això que les coses es van posar de cara quan només iniciar-se l’encontre Èric Serra avançava als mataronins i feia emmudir el José Caballero. El pavelló madrileny esperava la victòria del seu equip i la derrota dels altres aspirants a pujar a l’OK Lliga per poder assolir l’ascens. Al cap de pocs minuts però Alvaro Martinez posava la igualada i feia embogir al públic local. El Mataró no es rendia, tot i l’ambient advers i la baixa del capità Èric Florenza per una lesió al genoll. Tot i l’empenta visitant era un cop més l’Alcobendas qui aconseguia foradar la porteria de Sergi Grané mitjançant una falta directa executada per Cesar Candanero. Amb aquest resultat s’arribava al descans amb l’Alcobendas situat en posició d’ascens.

A la represa el partit entraria en una fase de tempteig, amb faltes, interrupcions, i tensió, fins que Valverde posava el 2-2 a l’electrònic i deixava momentàniament fora de l’ascens als locals. El Mataró tenia el partit on volia i la setena plaça a tocar. Però el final de partit es convertiria en un reflex de què ha estat aquesta temporada quan Marcos Lopez feia el tercer pels verds i blancs quan faltaven 3 minuts. Bogeria a les graderies i una nova derrota pels mataronins.