El partit que es disputarà a Rivas aquest diumenge al migdia no serà un partit qualsevol. Puntuar és vital per no patir fins al final de temporada per la permanència. Jugadors i qualitat n’hi ha de sobres, no ja per la salvació, sinó per aspirar a llocs més privilegiats, però l’esport té aquestes coses quan la pilota no vol entrar.

Com va comentar l’entrenador del primer equip, Joan Carles Vadillo, l’equip surt a pista més tensat del normal a causa d’uns resultats que no acompanyen en les últimes jornades, però a Rivas els jugadors hauran de fer una passa endavant i mantenir la concentració durant tot l’encontre. Els madrilenys són més perillosos a la contra que no pas en atac estàtic, fet que aprofiten per intentar tancar-se a darrere i poder sortir ràpids cap a la porteria contraria. Això provoca de vegades que els partits es trenquin una mica, cosa que no afavoreix al Mis Ibérica Mataró. A més els groc i blaus solen acumular faltes, el que fa que la precisió a l’hora d’executar la pilota aturada sigui essencial. El CP Rivas necessita els tres punts, en canvi pels mataronins treure el primer empat de la temporada allà seria meritori, i serviria per trencar la mala ratxa i per deixar-los a 5 punts més l’average en contra.

Al partit d’anada el Mis Ibérica Mataró va guanyar al Rivas per un contundent 4-1, en un dels partits més plàcids de la temporada. En aquella ocasió Bartrés ja no hi era per lesió i Valverde encara no s’havia incorporat a les files mataronines. Per part del Rivas, també presenta alguns canvis. El veterà Carlos Cortijo es baixa indefinida per uns problemes d’esquena que han calgut de cirurgia. Una baixa important d’un dels homes clau d’aquest equip. Per substituir-lo s’han reforçat amb Aleix Cid, un jove jugador procedent del Cambrils format al Vendrell. Per afegir incertesa respecte a l’única referencia que es té en enfrontaments d’aquests dos equips, el partit es jugarà aquest cop en pista de parquet, amb el que comporta d’adaptació pels visitants.

Aquest diumenge es juga una autèntica final, un partit clau, que esperem que ens permeti deixar enrere aquesta ratxa de mals resultats i afrontar l’últim tram de la temporada amb optimisme. Som-hi Mataró!