El Mis Ibérica Mataró visita aquest dissabte a les 20.30 h la pista del Sant Cugat en la tercera jornada de la primera estatal. Els homes de Joan Carles Vadillo arriben a l’encontre imbatuts i amb unes sensacions immillorables després de l’espectacular segona part que es va viure al Jaume Parera davant el Vilanova amb un parcial de 8-0.

El Sant Cugat en canvi afronta aquest segon partit a casa amb alguns dubtes. A la primera jornada va patir i molt per guanyar al C.P Rivas, debutant a la categoria, per un ajustat 3-2, després d’anar molts minuts per darrere en el marcador. En la visita a la difícil pista del Manlleu a la darrera jornada, els del Vallès van ser incapaços de crear ocasions de gol i van acabar caient per 2-0.

S’ha de recordar que els homes de Francesc Sucarrats són un equip molt jove però competitiu, que segur donaran algunes sorpreses durant la temporada. Temporada que segons paraules del seu entrenador afronten sense massa pressió “quan faltin set o vuit jornades per acabar el campionat. En funció de la classificació, lluitarem per una cosa o una altra”.