El CP Rivas és una de les novetats d’aquesta temporada a Primera. Es tracta d’un conjunt jove de la comunitat de Madrid, que juga els seus partits al pavelló del Cerro del Telégrafo, una de les pistes més complicades de la lliga i on ha guanyat gairebé tots els punts que acumula durant la temporada. Com bé saben equips de nivell com el Girona, o el Sant Cugat, a Rivas és molt dificil emportar-se la victòria.

Una de les raons d’això és l’ambient de la graderia. Rivas s’ha convertit en una de les places més reconegudes de primera gràcies a Marea Amarilla, una iniciativa d’animació que neix a partir de la Copa del Rei disputada a Lleida, quan un grup d’aficionats a l’hoquei patins es van desplaçar per animar als jugadors madrilenys que hi prenien part. Moi Escudero jugava llavors a Lleida i Carlos Cortijo al Vendrell, poc després tots dos s’incorporarien a la plantilla del CP Rivas.

A partir d’aquí la Marea Amarilla va estar present a diferents competicions, com l’Europeu d’Alcobendas o el mundial a França, on no només animen sinó que també realitzen tasques d’informació, amb vídeos, entrevistes, fotografies i cròniques dels partits a través de Mareamarilla TV.

Amb la nova aventura del club a una categoria tan exigent com la primera, han aconseguit omplir el Cerro del Telégrafo amb unes 400 persones cada partit, que animen sense descans el seu equip, sempre amb el màxim respecte pel rival.

Per aquest cap de setmana preparen un munt d’activitats per rebre el Mis Ibérica Mataró, un partit transcendental pel futur a la lliga d’ambdós equips. Batucada, activitats fora del pavelló per petits i grans, sortejos de samarretes, partit a la mitja part de jugadors de la base i la participació d’un nou patrocinador. Un dia de festa per un club que ha entès que la millor manera de crear afició a un esport que fins fa poc era totalment desconegut a Rivas és fer del partit un espectacle. Una meravellosa notícia per l’hoquei patins, que necessita que aquest esport es faci gran fora de Catalunya i que celebra iniciatives tan interessants com Marea Amarilla.

El CP Rivas col·labora amb la iniciativa Joan Petit Nens amb càncer
El CP Rivas s’ha posat a disposició del CH Mataró per vendre aquest diumenge buffs solidaris del projecte Joan Petit nens amb càncer. Molts dels seus socis i aficionats ja han fet la seva comanda a través de les xarxes socials. Recordem que encara et pots fer amb el teu buff solidari a través de la web del club o les xarxes socials.