El Mis Ibérica Mataró afronta aquesta dotzena jornada amb optimisme, però tocant de peus a terra. Les dues victòries consecutives, fet que no és produïa des de les primeres jornades de lliga, han fet apropar l’equip a les places capdavanteres. Però no només les victòries han posat en òrbita les possibilitats d’aquesta plantilla, la millora en defensa des del partit contra el Sant Feliu és evident, i el fixatge de Valverde assegura gol i afegeix un home més a les rotacions.

A part del davanter, que es va estrenar al derbi amb dos gols, torna un home clau en aquest equip. L’igualadí Marc Povedano podrà disputar el partit a Palafrugell després de dues setmanes lluny de les pistes. Una gran notícia pel Mis Ibérica, que només tindrà la baixa de Jordi Bartrés a terres gironines. Bartrés evoluciona favorablement de la lesió i ja ha començat a patinar, tot i que encara no ha pogut entrenar amb normalitat.

Per la seva banda, el Palafrugell va tenir una estrena de categoria brillant, posant l’equip en les primeres places, i aconseguint fins i tot una meritòria victòria davant l’Alcobendas, actual líder de la categoria, però en els últims partits ha vist com els resultats no acompanyaven i ara ocupa la desena posició a un punt del Mataró. Tot i la mala ratxa és un equip perillós i una victòria a Palafrugell seria importantíssima per seguir mirant cap amunt.