Prova important de cara a l’inici de temporada pel Mis Ibérica Mataró, que rebia al Barça B dilluns al vespre, en un dia i un horari poc habitual que no va impedir que el públic s’apropés a seguir en directe les evolucions de l’equip entrenat per Quim López. Els groc i negre estan fent una bona pretemporada i els blaugranes eren un rival important per comprovar l’evolució física i tàctica del nou projecte mataroní, recordem que l’any passat el Barça es va imposar en els dos partits.

L’encontre no va començar gaire bé pels locals, que van veure com ràpidament encaixaven dos gols. Tot i anar a darrere en el marcador el Mis Ibérica va seguir fent el seu joc i a poc a poc aconseguia imposar-se a la pista. Fruit d’aquest domini arribarien dos gols que posaven la igualada. El Barça es tornava a avançar, però ho farien per últim cop, perquè a partir d’aquell moment els mataronins posarien fil a l’agulla. Un rera l’altre els gols anaven caient fins a situar el 8 a 6 final, en un partit jugat a tres parts de 20 minuts, en el que el Mis Ibérica es va mostrar molt superior al filial blaugrana.

Bartres recuperat d’un procés gripal
Jordi Bartres ha estat baixa l’última setmana d’entrenament a causa d’un procés gripal, ahir però, va tornar a posar-se els patins i va disputar alguns minuts que segur hauran servit per començar a recuperar la forma.

Ferran Guimerà debuta davant de la seva afició.

Guimerà va disputar els seus primers minuts al Jaume Parera com a jugador del Mis Ibérica Mataró fent un bon paper i demostrant que serà un dels homes importants d’aquest equip.

Oriol Lladó fa una passa endavant

Un altre de les novetats positives d’aquesta pretemporada és el gran nivell que està mostrant el jugador de la pedrera del CH Mataró Oriol Lladó, dilluns, contra el Barça, va demostrar que pot aportar minuts de qualitat aquesta temporada.