Durant la setmana s’havia parlat intensament d’aquest derbi del maresme, el segon de la temporada pel Mis Ibérica Mataró, després del disputat a Tordera, i les dues aficions van respondre a la cita com cal. El Jaume Parera feia patxoca, i l’ambient, correcte pero apassionat, donava fe de què no seria un partit qualsevol.

Així l’encontre va començar amb els homes de Vadillo dominant el tempo. Fruit d’aquest domini arribava el primer gol, obra D’Eric Serra en recollir una bola a la frontal de l’àrea i col·locarà d’un fort cop d’estic fora de l’abast del porter visitant. Només tres minuts de partit i el Mataró ja prenia davantera. Després del gol, a poc a poc l’Arenys de Munt es va anar sentint cada cop més còmode. Els groc i negre, però exhibien una bona defensa, obligant als arenyencs a llençar des de lluny. Els jugadors mataronins, molt atents no van deixar ni una sola pilota morta dins l’àrea, un dels grans problemes de l’equip en l’inici de temporada. Tot i això, una major presencia en atac va propiciar el primer gol dels vermells. Un xut llunyà des de el lateral de la pista era desviat per Fito al minut 14 per empatar el partit. El marcador reflectia el que havia succeït a la pista. Derbi Igualat.

A la represa el guió va ser més o menys el mateix, el Mis Ibérica Mataró intentava construir joc i portar el control del partit, mentre l’Arenys sortia en ràpides contres i intentava imprimir molt dinamisme al joc. Fins que Florenza, molt bé en defensa tota la nit, es veia obligat a tallar una contra de l’Arenys amb falta, que li costaria la blava i una falta directe en contra al seu equip. Cusachs era l’encarregat de llençar la pena de càstig i executar-la de manera magistral superant a Grané que fins aquell moment havia estat perfecte. L’Arenys de Munt remuntava el partit i feia embogir als seus. El Mis Ibérica Mataró es va llançar llavors a l’atac, ja amb Valverde, el nou fixatge provinent del Calafell a pista. I seria ell el que decantaria el partit. Primer forçant la desena falta, que provocaria la directa, que ell mateix s’encarregaria de llençar i anotar. Arribar i moldre, Ricardo Valverde tornava a posar la igualada al marcador a 10 minuts pel final. Poc després forçaria un penal, que aquest cop llençaria el gallec Pablo Fernandez sense sort. A l’altra porteria, Grané posava el seu granet de sorra aturant un altre penal a Marc Roca, fins que a 6 minuts, una pena màxima, aquest cop a l’àrea visitant decantaria el partit. Valverde fallava de primeres, però recollia la bola i amb una finta es desfeia del porter i anotava el seu segon gol, que donava la victòria al seu nou equip. Abans d’acabar, peró tots dos equips van tenir un munt d’oportunitats de gol, amb pals i aturades in extremis dels porters, posant la cirereta a un partit espectacular.

El Mis Ibérica Rei dels derbis
El Mis Ibérica Mataró ha disputat els últims anys un total de 4 derbis, dels quals ha guanyat 3 i ha empatat un, demostrant així que els groc i negre són els Reis del Maresme.