El Mis Ibérica Mataró arrencava la temporada a casa davant d’un dels equips que l’any passat jugava a l’OK Lliga, ben reforçat per tornar a la màxima categoria. El partit no ha defraudat als aficionats que han omplert el Jaume Parera. Cada equip ha dominat una part i les taules en el marcador han estat un resultat just.

La primera meitat ha començat amb domini visitant, els verd i blanc han imposat el seu ritme de joc en els primers minuts, tot i no crear massa problemes a la porteria defensada per l’Albert Povedano. Els mataronins s’han apropat a la porteria rival, però quasi sempre a la contra. Al minut 18 de la primera part Sergi Romeu feia el 0-1, un gol que deixava als locals un pèl descol·locats. A partir d’aquí han arribat els millors minuts visitants. 3 minuts després arribava el segon. Oriol Palau amb tir llunyà aconseguia sorprendre el porter mataroní. Un cop molt dur per un equip que havia deixat molt bones sensacions a la pretemporada. El Calafell se sentia còmode a la pista tot i fer un pas enrere i deixar el pes del joc al Mis Ibérica Mataró. Amb aquest resultat s’arribava al final de la primera part.

gol

En la represa l’equip presentava una cara molt diferent, des del principi els homes entrenats per Quim López aconseguien tancar al seu camp als del Baix Penedès. Fruit d’aquesta pressió arribava el primer gol local en una jugada confosa que aprofitava Bartrès per fer el primer del seu equip. El Mataró es posava a un gol amb tota la segona part per davant. La graderia ja bullia amb un Front Mataroní collant. El partit entrava llavors en una fase diferent, d’anada i tornada, vibrant, igualat, fins que al minut 13 el Mataró forçava la desena falta visitant. Bartrès era l’encarregat d’executar la directa i de posar el 2-2 al marcador. El Jaume Parera era una festa, i més encara quan Figa en una jugada des de darrere de la porteria feia el tercer. El Mis Ibérica aconseguia posar-se per davant en el marcador per primer cop a 10 minuts pel final de l’encontre però a una sola falta de la directa. El joc ha continuat vibrant, amb els dos equips llençats a aconseguir el gol. Al minut 1 amb 49 segons els visitants forçaven una molt protestada desena falta. Borja Ferrer aconseguia empatar el partit a tres. Un resultat que seria definitiu.