Després d’un inici de lliga prou esperançador, el Mis Ibérica veia com el passat dissabte a la tercera jornada perdia l’imbatibilitat davant d’un equip que ha pujat a la categoria de plata aquest any. Un partit estrany, que els homes dirigits per Quim López no van saber controlar.

I això que el partit va començar de forma immillorable pels locals, amb bon joc, un atac constant i incisiu, que es veia premiat amb un gol de Povedano, aprofitant la confusió del porter visitant. L’Asturhockey no semblava una gran amenaça per un equip aspirant a tot, fins que 4 minuts més tard arribava el primer cop pel Mis Ibérica, un tir fort però llunyà sorprenia l’Albert Povedano, que tot i refusar amb el puny veia com la pilota entrava a porteria en el que significava l’empat. Un resultat injust a la vista del joc dels dos equips i del que l’equip del Maresme no acabaria de refer-se del tot. De fet poc després, en una contra ben portada per l’Asturhockey els visitants aconseguien el segon, obra de Fernández. El Mataró ho seguia intentant sense sort, fins que un altre cop Povedano posava l’empat a 4 minuts per acabar una primera part accidentada. I més accidentada encara quan el mateix Pove feia una passada al mig del camp interceptada per Pedro González, que encarava sol la porteria mataronina i posava el 2 a 3 en el marcador, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

A la represa les coses no semblaven millorar gaire. Pedro González, feia el quart del seu equip, segon del seu compte particular i posava més pressió encara als blanc i blaus. Seria llavors quant sorgirien les figures de dos dels jugadors amb més qualitat de la plantilla, Marc Figa i Jordi Bartrés. El primer aprofitant un penal per fer el 3-4, el segon per transformar en gol la primera falta directa dels Asturians. Empat i 16 minuts per jugar amb un rival que es tornava a veure inferior. Cantero aconseguia tornar a posar al seu equip per davant amb un autèntic golàs en un partit cada cop més boig i imprevisible. Pedro de nou donava la rèplica i empatava el partit. En el descontrol general dels dos equips Bartrés tornaria a posar la màgia, primer amb una jugada individual i després amb un altra falta directa. Dos gols pràcticament seguits que deixaven tocats als asturians, o com a mínim això semblava. Però a 5 minuts del final l’Asturhockey, de l’estic del millor jugador del partit, Pedro, retallava diferencies. Els mataronins eren incapaços de controlar el partit i deixar que els minuts passessin i d’aquest error naixien dos gols calcats, a la contra, el primer de Fernández, el segon de Pedro, que posaven el 7-8 al marcador. Una derrota dura, que es va veure reflectida a la cara dels jugadors locals.

La setmana que ve, espera un dels grans favorits a l’ascens, el Sant Cugat, dirigit per un vell conegut com es Joan Carles Vadillo. Una difícil prova per un equip que ha d’aixecar el vol.