El tercer derbi de la temporada del Mis Ibérica Mataró es presentava igualat, amb els mataronins i els torderencs empatats a la classificació a terra de ningú. La victòria era clau per seguir aspirant a alguna cosa en aquesta imprevisible lliga de primera.

El matx va començar amb clar domini local, el Tordera ben parat a darrere intentava sortir rapidament a la contra amb bones conduccions de pilota, però creant poques ocasions de gol. De fet durant els 10 primers minuts de partit el ritme va ser lent. Ni els locals trobaven escletxa ni els visitants aconseguien inquietar la porteria de Grané, fins que una jugada individual de Gurri obria el marcador. Primer tir, primer gol pels quadribarrats, millor impossible. El Mataró no va perdre el pols al partit, i va seguir insistint en el pla. Dominar el partit des de la possessió i no caure en el parany de la precipitació. Fruit de la paciència a 13 minuts per acabar la primera part, el gallec Pablo Fernàndez d’un for tir, aconseguir batre López. Empat i bones sensacions al Jaume Parera. Bones sensacions que es veurien refermades amb el gol del capità Florenza, que posava per davant en el marcador als locals per primer cop en el partit. Però un cop més, i ja van masses, l’alegria durava ben poc. Mentre encara és celebrava amb el gol a les grades del pavelló, Bernabé aprofitava un mal marcatge individual, per fer l’empat. Un cop psicològic que es va repetint des de l’inici de la temporada i que va deixar tocats als homes de Joan Carles Vadillo. A partir d’aquí el Tordera va començar a dominar el tempo del partit, desconcertant al Mis Iberica, que veia com quan faltaven 7 minuts Teixidó feia el tercer del seu equip. Amb 2-3 s’arribava al final de la primera part.

El segon acte va començar amb els mataronins collant al Tordera, i generant ocasions de gol. Per la seva banda els visitants sortien rapidament a l’atac. A poc a poc el partit s’anava trencant i cada cop eren menys els atacs treballats. Els jugadors locals tenien pressa per arribar a la porteria rival. Fruit d’aquesta desesperació arribava la falta que provocaria l’exclusió de Serra amb blava i la directa pels torderencs, que Bernabé Garcia no podia concretar gràcies a l’aturada de Grané. Els següents minuts el Mis Ibérica Mataró va defensar bé tot i l’home menys. El temps corria inexorable i no hi havia manera de tornar a igualar el partit, quan a falta de 5 minuts pel final, un altre cop Teixidó, feia el quart del seu equip i posava coll amunt el partit pels de la capital del Maresme. Amb el Mataró a la desesperada, el Tordera feia el cinquè i deixava el marcador amb el definitiu 2-5. Un resultat dur, que deixa al Mis Ibérica en una situació complicada a la lliga.

Manlleu i Sant Cugat cauen sorprenentment
El Mataró començava la jornada a 8 l’ascens, i tot i la derrota continua als mateixos punts, ja que el Manlleu va perdre sorprenentment a casa contra el Vilanova, proper rival del Mis Ibérica, que ja suma 16 punts tot i el mal inici a la lliga. El Sant Cugat, que la setmana passada vencia al Barça també queia a la difícil pista del Rivas madrileny, donant encara esperances als de Vadillo de tornar-se a enganxar al grup capdavanter de la lliga. Vilanova, Sant Cugat i Rivas són els propers rivals dels mataronins.