No va poder ser, el Mis Ibérica Mataró arribava a Sant Cugat amb unes sensacions immillorables, però els roig i negre no van donar opció als Mataronins, que ja des del principi es van veure per sota al marcador. Al cap de quatre minuts de partit David Yepes feia el primer del Sant Cugat després d’un error defensiu dels visitants. La defensa dels homes de Sucarrat feia molt incòmoda el partit pels grocs i negre, més encara quan al cap de 10 minuts del primer temps Pau Gilabert aprofitava un altre error per fer el segon i posar contra les cordes al CH Mataró. A partir d’aquí els homes de Joan Carles Vadillo han posat setge a la porteria d’Alain Rivero i fruit d’aquesta pressió arribava el 2-1, obra del capità Florenza a 6 minuts pel final de la primera part.

A la represa és viurien els millors moments del Mis Ibérica Mataró, que buscava amb insistència el gol de l’empat, però no trobava el premi, i era el PHC Sant Cugat qui tornava a posar dos gols de diferència mitjançant Xavi Serrallonga. Quedaven 20 minuts per davant per intentar la remuntada, però els del Vallès, amb una defensa excel·lent portaven el partit on més els convenia. Tot i així, Marc Povedano disposava d’una falta directa quan faltaven 10 minuts pel final que podia haver estret el partit, però el gol no pujava al marcador. En els últims minuts i ja amb un Mataró a la desesperada Joan Farnés feia el quart. Poc després Marçal Oliana veia la blava, i provocava una falta directa que Pau Gilabert no transformaria. Ja a 39 segons pel final, Pove veia un altra blava, i David Yepes feia el 5-1 definitiu en el refús de la falta directa.
L’entrenador del Mis Ibérica Mataró deia al final del partit que s’havia decidit en “Dos errors, en dues males seleccions d’atac, que ens ha fet anar sempre per darrere en el marcador. Sabíem que si els deixàvem espais i tenien situacions clares de cara a porteria ells tenen força qualitat i no hem sabut contrarestar-ho”

El pròxim partit serà aquest dissabte a les 20.30h al Jaume Parera contra el Rivas de Madrid.