El Mis Ibérica Mataró rep aquest dissabte a les 20.30h al Sant Cugat. Els dos equips es troben immersos en una mala ratxa de resultat i necessiten la victòria com sigui per no veure’s en problemes. Els mataronins no guanyen en lliga des de la jornada 12, en la que es van imposar a Palafrugell per 5 a 7 que situava l’equip setè a la lliga. Els últims tres partits contra Alcobendas (3-4), Tordera (2-5) i Vilanova (4-3) s’han saldat amb derrota, el que suposa 3 punts dels últims 12 possibles, que han deixat als homes de Joan Carles Vadillo a cinc punts del descens.

Al Sant Cugat tampoc li han anat massa bé les coses en aquest tram de temporada. Actualment ocupen la setena plaça només tres punts per sobre del Mataró, han aconseguit 4 dels últims 12 punts. Recordem que el Sant Cugat va guanyar als mataronins a la primera volta per 4-1, en un partit en el qual Jordi Bartrés es va lesionar a l’escalfament.

Així doncs el partit de dissabte és vital, ja que el Mis Ibérica afrontarà després una difícil sortida a Rivas (Madrid), on els millors equips de la lliga han patit i molt. Rebrà al Manlleu, equip situat a la quarta plaça que dona accés a l’Ok Lliga. Visitarà Barcelona per jugar contra el filial blaugrana, actual líder de la classificació i es veurà les cares amb el Girona, també fora de casa. Tot un tour de force pels mataronins.