Partit intens i emocionant el disputat aquest diumenge al migdia a la pista de l’Arenys de Munt entre l’equip local i el Mis Ibérica Mataró. L’encontre significava l’últim derbi maresmenc de la temporada, que si ve no servia de cara a la classificació de la lliga, sí que era important de cara ambdues aficions. A més els homes entrenats per Joan Carles Vadillo arribaven dos punts per sota, i podien escalar posicions en cas de victòria.

El partit va començar tens, amb poc ritme i amb els dos conjunts intentant no concedir ocasions. Tot i així tant els vermells com els groc i negre van disposar d’alguna ocasió aïllada per avançar-se al marcador. No va ser fins al minut 17 de la primera part que Gerard Gallardo avançava als Arenyecs amb un fort tir creuat que feia impossible l’aturada de Grané. El partit entrava en una fase perillosa pels mataronins, ja que amb un gol de renda l’Arenys va imposava el ritme que més li convenia al partit. Els visitants, per contra no trobaven la manera d’amenaçar la porteria de Guillem Garcia. Amb aquesta tònica s’arribava al final de la primera part.

oliana

A la represa la dinàmica continuaria essent la mateixa, amb un Arenys còmode i un Mataró que no podia portar perill a la porteria rival. Quan es portaven jugats 10 minuts de la segona part, Marc Roca feia el segon gol, després de llençar una contra ràpida i de driblar de manera magistral a Sergi Grané. Amb el 2-0 Marc Povedano tindria l’oportunitat d’apropar al seu equip al marcador, amb un penal que aturava Gallardo. El partit entrava en una fase d’anades i vingudes, amb oportunitats per dues bandes i amb jugades polèmiques pròpies d’un partit de la màxima rivalitat. Quan faltaven vuit minuts per acabar el partit els arbitres assenyalaven penal per peus dins de l’àrea rival. Aquest cop era Valverde qui provava fortuna i aconseguia batre la porteria local. 2-1. 2 minuts després l’Arenys es quedava amb un jugador menys a pista quan el porter suplent, Fito, veia la blava per protestar, fet que aprofitarien els mataronins per empatar el partit gràcies al segon gol de Valverde. Poc després un altre penal, ara a l’àrea de Grané per peus de Pablo era refusat pel jove porter groc i negre, i només 12 segons després els homes entrenats per Noguera tornaven a tenir una altra oportunitat mitjançant una falta directa que Illa no sabia aprofitar. En l’últim minut de l’encontre era el Mis Ibérica tindria dues oportunitats d’or. Primer una falta directa estavellada al pal per Valverde i pocs segons després una múltiple oportunitat dins de l’àrea que tornava a tocar al pal i que Bartrés gairebé aconseguia empènyer dins la porteria. Un final d’infart digne d’un dels grans derbis de la primera divisió estatal d’hoquei patins.

directa

Amb aquest resultat el Club Hoquei Mis Ibérica Mataró es queda a tres punts del Palafrugell, proper rival, que ocupa una meritòria setena plaça, que és l’objectiu ara per ara dels de la capital del Maresme.

Valverde, un mal son per l’Arenys de Munt
Ricardo Valverde va tornar a demostrar que és un depredador de l’àrea, i amb els dos gols de diumenge ha aconseguit fer-ne 4 contra l’Arenys de munt, que han servit per sumar 4 dels sis punts possibles. Valverde va debutar al Jaume Parera en el derbi de la primera volta, amb resultat de 3 a 2.

El Mis Ibérica surt reforçat dels derbis Maresmencs
L’equip de Joan Carles Vadillo a aconseguit 7 dels 12 punts disputats entre els equips del Maresme. Dues victòries, un empat, i una sola derrota.

Primer empat de la temporada
El Mis Ibérica Mataró no sabia el que era empatar aquesta temporada. Han hagut de passar 24 jornades per veure el primer punt dels groc i negre.