El Mis Ibérica Mataró ha tornat de les vacances per començar a preparar la temporada 2016-17, en la que els de la capital del Maresme lluitaran per intentar pujar a OK Lliga. Enguany l’equip afronta una renovació important, amb la incorporació de Figa, Guimerà Cantero i Povedano, així com la del staff tècnic, encapçalat per Quim López i la seva mà dreta, Ramon Sanglas.

A les incorporacions cal afegir els jugadors que continuen de la temporada passada, com són Florenza, que seguirà exercint com a capità, Bartrès, Povedano, Serra, Grané, i Oriol Lladó, que fa el salt definitiu al primer equip.

entreno2

Sanglas: “Els jugadors han tornat amb més ganes que mai”

Ramon Sanglas, segon entrenador del Mis Ibérica ha valorat molt positivament la primera trobada amb tots els jugadors “després de la xerrada de presentació hem fet un entrenament amb bones sensacions i molt bona predisposició de tots”. Les vacances no han estat un handicap per afrontar el primer dia de preparació, segons el tècnic “els jugadors han tornat amb més ganes que mai”. La plantilla haurà d’afrontar ara una forta càrrega de treball “aquestes dues primeres setmanes entrenarem cada dia”.

entreno3

Partits amistosos del Mis Ibérica

Els homes de Quim López hauran d’assimilar moltes variants tàctiques aquesta pretemporada, és per això que s’estan preparant diferents partits amistosos que han de servir per portat a pista tot allò que es treballarà als entrenaments. Així doncs, aquest mateix cap de setmana i en el programa de festes del barri de Cirera, el Mis Ibérica s’enfrontarà al Sant Feliu, al Jaume Parera cap a les 19.30h. El dia 13 es desplaçaran a Sant Just i el 17 a Ripoll. Probablement es jugarà algun partit més, encara per confirmar.