El Mis Ibérica Mataró rebia al tercer classificat de la lliga, el CP Manlleu, després d’una important victòria a Madrid contra el Rivas, que deixava als homes de Joan Carles Vadillo en una zona tranquil·la de la taula.

El partit va començar equilibrat, amb fases de domini dels dos equips, però els mataronins una mica més tancats que de costum i llençant ràpides contres a les quals el Manlleu responia amb alguna ocasió de perill. Els porters, esplandits durant els primers minuts d’un encontre vibrant. Passaven els minuts i l’empat semblava inevitable, però llavors va arribar la indecisió defensiva dins de l’area dels defensors maresmencs que aprofitava Marti Colomo per avançar als osonencs. Amb el 0-1 i 6-5 en faltes acabava la primera part.

A la represa les coses no millorarien gaire, el partit seguia equilibrat i ràpid, però un cop més el Manlleu aconseguia perforar la porteria de Grané, aquest cop era Juli Anguita. 0-2 amb 21 minuts per intentar la remuntada, amb el Front Mataroní animant sense descans i un equip que donava símptomes que podia. Només un minut després Marc Povedano posava fil a l’agulla amb un xut que significava l’1 a 2. El partit entrava en una fase d’un ritme frenètic imposat pels blanc i blaus que no trobava resposta en els quadribarrats. Fruit d’aquest desconcert arribava el gol de l’empat, obra del capità Florença aprofitant una assistència de Bartrés dins de l’àrea. El més difícil ja estava fet, o això creia el públic present a les graderies del pavelló, perquè a 11 minuts pel final, Marc Prat tornava a posar per davant al seu equip. 2-3 i 8-9 en faltes. Ricardo Valverde tindria l’oportunitat d’empatar amb una directa que taparia molt bé el porter del Manlleu. Pero el partit començaria de decantar-se en els millors minuts de l’equip aquesta temporada. Primer Florença, després d’un ràpid contraatac aconseguia creuar d’un fort tir la bola i perforar així la porteria dels manlleuencs. Ricardo Valverde llançava un altre contra i aconseguia superar dos rivals i el porter per fer el 4-3. Un autèntic golàs que posava als seus per davant per primer cop en el partit. I un altre cop Valverde provocava un penal que Pove s’encarregava de transformar en el 5-3. A pocs segons per acabar el Manlleu retallaria diferencies, però els tres punts es quedaven a Mataró.