Amb la victòria del passat divendres davant el Cerdanyola per 1-0 les jugadores del Medicare System s’han reenganxat a la lluita per la permanència. Repassem la classificació i el calendari que els resta.

Actualment el CH Mataró ocupa la 13a plaça a la classificació, a 2 punts del Rivas, equip que marca la permanència, pero les madrilenyes han disputat un partit més que les Mataronines i a més han de passar pel Jaume Parera. Un altre dels equips implicats en la lluita pel descens és el Cerdanyola. Les vallesanes estan tres punts per sobre del Medicare System pero també han jugat un partit més i tenen l’average en contra, ja que el Mataró s’ha imposat en els dos partits que han jugat aquesta temporada (0-4 a Cerdanyola i 1-0 a Mataró). El tercer equip en discòrdia és el Vilanova. Les del Garraf estan en places de descens, un punt per sobre del Medicare System, i amb un partit menys que les groc i negre. La propera jornada de lliga, Vilanova i Mataró es veuran les cares en un duel transcendental per definir la permanència. El Sant Cugat, últim equip ja ha perdut la categoria.

Queden 6 jornades per acabar la lliga, i Cerdanyola, Rivas, Vilanova i Mataró hauran de lluitar de valent per mantenir-se, aquests són els partits que han de disputar encara els diferents equips.


Medicare System Mataró, 18 punts (6 partits, 18 punts en joc):

Vilanova (F), Alcorcón (F), Sferic (C), Voltregà (F), Rivas (C), Liceo (F)

Vilanova, 19 punts (7 partits, 21 punts en joc):
Mataró (C), Gijón (F), Alcorcón (C), Sant Cugat (F), Sferic (F), Bigues (C), Las Rozas (C)

Rivas, 20 punts (5 partits, 15 punts en joc):
Bigues (C), Las Rozas (C), Manlleu (C), Mataró (F), Alcorcón (C)

Cerdanyola, 21 punts (5 partits, 15 punts en joc):
Alcorcón (C), Sferic (F), Voltregà (C), Liceo (C), Palau (F)

CERDANYOLA CLUB HOCKEY 21 punts
CP RIVAS LAS LAGUNAS 20 punts
C.P. VILANOVA 19 punts
MEDICARE SYSTEM MATARÓ 18 punts
P.H.C. SANT CUGAT 7 punts