Dissabte al vespre s’encetarà la segona volta de l’OkLliga Femenina al Jaume Parera. El Medicare System jugarà com a local davant d’un Girona que actualment ocupa la penúltima posició a la taula. Molt faltades de punts (només n’acumulen vuit), les gironines, però, són lluny encara dels zero que acumula el Santa Maria del Pilar, equip que ocupa l’única plaça de descens.  Les locals, per la seva banda, encaren el partit com tot un repte, ja que en cas d’endur-se els tres punts, la victòria serviria per confirmar la millor ratxa de partits seguits de la temporada, doncs després de comptar com a victòries els dos últims partits (i a més fent-ho com a visitants, a Terrassa i a Igualada), el tercer ajudaria també a demostrar a l’afició mataronina el bon moment que viuen les noies de l’Oriol Feliu.

image

Pel que fa a l’escalada a la classificació que duu a terme el Mataró, aquesta podria molt ben ser una excel·lent jornada, perquè les rivals directes a ocupar la desitjada cinquena plaça tenen partits molt més complicats durant aquest cap de setmana. Mentre a Las Rozas reben les quartes, el Gijón; el Bigues ha de visitar les líders, el Voltregà. A més, també hi ha un duel de mitja taula entre el Vilanova i l’Sferic, ambdós equips immersos també en aquesta lluita.

L’equip gironí es presenta a Mataró amb un balanç de dues victòries, dos empats i deu derrotes, amb 26 gols a favor en els catorze partits ja disputats, quatre menys que el Medicare System. La capacitat golejadora de les visitants recau sobretot en Laura Viella, que ha transformat quinze gols ja en aquesta temporada a l’Oklliga, convertint-se sense dubte en la principal preocupació defensiva mataronina el proper dissabte.

El precedent
A la primera volta, el Mataró va guanyar el primer partit de la present temporada. Ho va fer per 0-3 amb gols de Laura Manzanares, Carla Fontdeglòria i Ona Castellví.