En un pavelló ple a vessar (quina enveja jugar amb un ambient així!) i davant d’un dels millors equipsde l’ok lliga les mataronines varen mostrar altra vegada la seva millor versió. Finalment però, caigueren a mans de les vigents campiones que van saber aprofitar les poques errades comeses per l’equip dirigit per l’Oriol Feliu.

Tan bon punt va començar a rodar la bola, ja es va poder veure que el partit seria intens i amb un ritme altíssim de joc. El Palau atacava amb força i el Mataró es defensava bé sense renunciar a l’atac en cap moment. Al minut 11 de partit, una bona jugada del Palau l’aprofitava al segon pal Laura Puigdueta per fer el primer gol del seu equip. El cop, no va minvar la moral del Mataró que va continuar picant pedra i a dos minuts del descans trobava la recompensa quan Carla Fontdeglòria caçava una bola solta dins l’àrea local i feia el gol de l’empat. 1-1 i al vestidor.

A la represa, el Palau va sortir per feina i va pujar si cal encara més el ritme del partit. Tot i això, el Mataró seguia endreçat en defensa i buscant quan podia la porteria rival amb criteri. Els minuts anaven caient i el marcador no es bellugava, però el cansament es feia evident entre les joves jugadores mataronines i amb el cansament arribaren les imprecisions. Fruit d’aquestes imprecisions i en només un minut el Palau feia dos gols (Busquets i Puigdueta) i posava el 3-1 al marcador. D’aquí al final, el Mataró ho va seguir provant però el resultat ja no es mouria més.

Al final el Mataró va sortir derrotat, sí, però ho va fer amb la cara ben alta i amb l’orgull de qui a donat tot el que té. Una derrota dolça.