Les noies de l’Oriol Feliu donaran el tret de sortida a la segona volta de l’OKLliga femenina el proper diumenge a les 12:45 a la pista de l’Igualada Femení. No serà un partit gens fàcil, ja que tot i trobar-se en l’antepenúltima posició a la classificació, les de l’Anoia van ser el primer equip en derrotar les maresmenques aquesta temporada. Va ser en el primer partit de lliga, per un ajustat 2-3.

image

      Imatge de Xantal en el partit d’anada.

En aquell partit, les visitants van aprofitar molt bé les poques opcions que van tenir, gestionant sempre com havia de ser el ritme del partit, doncs mai van anar per darrere en el marcador. Precisament aquest és un dels factors que pot condicionar el matx de diumenge, perquè gràcies a l’enorme veterania de l’equip entrenat per Harry Mora les igualadines saben dominar moltes situacions de partit. Això és un al•licient que juga en contra del Mataró, que com és sabut, compta amb un equip molt jove, i per tant, menys curtit.

Les punters de l’equip igualadí són Meritxell Martínez (una de les més veteranes, amb 30 anys) i Raquel Bernadas, amb 13 i 9 gols respectivament, encara que sempre subjectades des del darrere per Elba Garreta, de 26 anys i esquerrana.

La diferència entre tots dos conjunts a la classifiació no és gaire ampla, encara que el Mataró es trobi quatre posicions per damunt, perquè la diferència real només són els cinc punts que les separen. Això significa que una victòria mataronina allunyaria les nostres a 8 punts del descens, mentre que una derrota a Les Comes significaria, a més d’allunyar-se de les posicions capdavanteres, tenir el descens més a prop i donar l’oportunitat al Cerdanyola d’empatar a 19 punts en la vuitena posició.

El precedent
La temporada passada el Mataró va marxar de l’Anoia amb els tres punts a la butxaca, després de guanyar per 1-3 en un partit que encara era de la primera volta.