El Medicare System C.H. Mataró no s’ha pogut estrenar amb victòria a l’OK Lliga femenina, en un Jaume Parera que presentava una bona entrada, i amb el Front Mataroní animant des de la grada. Les jugadores d’Oriol Feliu han començat el partit amb força, pressionant molt a dalt i posant molt de ritme, això ha fet que les igualadines no hagin pogut pràcticament passar del mig del camp en els primers minuts del partit. L’Atac i gol de les grogues i negre no s’ha reflectit en el marcador, gràcies a algunes intervencions de mèrit de la portera rival i fins i tot per una pilota estavellada al pal. Però el partit ha canviat amb el primer gol de les blaves, en la primera aproximació a la porteria de l’Ariadna Escalas un tir de mitja distància obra d’Elba Garreta, ha passat entre diferents jugadores i a sorprès a la portera mataronina. El gol, tant afortunat com inesperat ha suposat un cop molt dur per les locals, que mai han pogut recuperar el joc abassegador dels primers instants de partit. El desordre s’ha fet constant i les anades i vingudes han acabat amb el segon de les visitants, obra de Raquel Bernardo aquest cop a la contra i a falta de poc més de 6 minuts pel final de la segona part. El partit es posava difícil però la competitivitat del Medicare System C.H. Mataró ha fet que pogués retallar distancies, primer en una jugada dins de l’àrea que Carla Fontdeglòria ha pogut rematar, i després amb un refús recollit per l’Ona Castellví després d’un penal fallat per ella mateixa, que ha fet pujar el 2-2 amb el que s’arribava al final de la primera part. Tot quedava obert en el segon acte de l’encontre.

La segona part ha començat de manera molt semblant a la primera, amb el Mataró intentant portar el pes del partit i l’Igualada més còmode esperant a darrere. A poc a poc les igualadines han aconseguit desesperar el joc més de combinació de les grogues i negre, tancant-se bé i sortint a la contra. En un d’aquests contraatacs Meritxell Martinez aconseguia el 2-3, que seria definitiu. Tot i que encara quedava temps per poder aconseguir la remuntada, l’equip no ha trobat la manera de desfer l’entramat defensiu rival, i quan ho ha aconseguia és trobava amb la portera, que ha estat en un nivell excel·lent tot el partit.

Així doncs el Mediacare System C.H. Mataró, comença la seva segona temporada a l’OK Lliga amb derrota, però si es dóna continuïtat als 10 primers minuts de partit, difícilment es tornaran a perdre més punts al Poliesportiu de Cirera.