Les noies de l’Oriol Feliu tenen dissabte a les 20:00 un partit d’aquells que es marquen al calendari en vermell a principi de temporada. Jugaran a la pista del Palau de Plegamans, vigent campió de l’Oklliga Femenina, que aquesta temporada ocupa la tercera posició a la classificació.

La temporada anterior van realitzar una espectacular campanya (com les nostres noies) fins a arribar a guanyar el títol de campiones, que els va donar l’accés a disputar la Copa d’Europa per primera vegada, competició en la que recentment han assolit el pas a la final a quatre després de derrotar el Benfica portuguès.

Les vallesanes tenen un joc molt ràpid i efectiu, que es basa en quatre pilars: el trio de jugadores Puigdueta-Busquets-Gurri més la portera Laura Vicente. Les dues primeres juntament amb Vicente són internacionals amb la selecció espanyola, mentre que Gurri és coneguda a Mataró doncs és aquí on es va formar.

Els precedents
Aquesta temporada l’equip entrenat per Miquel Busquets (pare de la jugadora i capitana Berta Busquets) va endur-se els tres punts del Jaume Parera en guanyar 0-4. El referent, però, ha de ser un partit de la temporada passada. No es tracta de cap dels dos partits de lliga (on el Palau va guanyar-ne els dos encontres), sinó el partit de quarts de final de la Copa de la Reina, on el Mataró va guanyar per 0-1.