Com ja va succeir a la Copa l’any passat, el Manlleu ha tornat a deixar el C.H. Mataró femení a les portes d’una final. El partit s’ha posat de seguida en contra, ja que les osonenques s’han avançat per dos cops al marcador, situant el 2-0 a l’electrònic de Vilanova. Carla Fontdeglòria ha retallat diferencies i amb el 2-1 s’arribava al descans, que feia preveure un altre final ajustat de partit.

A la represa però, el Manlleu ha trencat el partit amb un parcial de 4-0 que situava el 6-1 al marcador, i deixava pràcticament el Mataró sense opcions. Tot i així l’equip s’ha sobreposat amb dos gols d’Ona Castellví, un d’ells de penal, fins a situar el 6-3, resultat definitiu del partit.

Ara les noies d’Oriol Feliu es jugaran el tercer i quart lloc de la Copa d’Esports Penedès a les 16.30 h contra el Vilanova, que ha caigut a l’altre semifinal contra el Voltregà.