El Juvenil del CH Mataró s’ha classifcat pel campionat de Catalunya, al vèncer a l’Arenys per 2-5 en un partit dominat des del principi pels jugadors d’Oriol Lladó. L’Encontre del passat divendres es presentava com l’última oportunitat per accedir als campionats, ja que el Vendrell havia empatat 2-2 contra el Sentmenat i això provocava que els mataronins depenguessin d’ells mateixos.

Oriol Lladó: “El Campionat de Catalunya era el nostre objectiu des del primer dia”
Lladó feia la valoració del partit indicant que “Hem dominat el partit de principi a fi, tot i sortir una mica nerviosos a pista, hem sabut estar a l’altura i hem aconseguit la victòria”. Sobre la temporada l’entrenador ha dit “La lliga ha estat molt igualada, de fet ens classifiquem com a segons de grup empatats amb el tercer i el quart, i a un punt del primer. Tots els equips de la part alta ens hem anat guanyant entre nosaltres, per sort, contra els equips de dalt hem sabut donar la talla i per això sortim victoriosos del triple empat, per sobre de Lleida i Vendrell”. Lladó també apuntava que l’objectiu estava complert, “Ha estat una lliga molt complicada, els nanos han jugat amb l’obligació de classificar-se, que era el nostre objectiu des del primer dia”.

Ara toca un repte més, que el juvenil afronta com un oportunitat “Als campionats anem a aprendre, ja que estarem amb els 8 millors equips de Catalunya i sobretot gaudir molt. És el resultat de dos intensos anys de treball amb aquest grup”.

El cap de setmana del 28 d’abril a Maçanet, es disputen els Campionats de Catalunya en categoria Juvenil Masculina.