Els pròxims dies 28, 29 i 30 d’abril (divendres, dissabte i diumenge d’aquesta setmana) el juvenil del CH Mataró participarà en el Campionat de Catalunya a Maçanet de la Selva. Els jugadors dirigits per l’Oriol Lladó hauran d’enfrontar-se en el grup A Contra el Maçanet, l’Arenys de Munt i el FC Barcelona.

Arenys de Munt i FC Barcelona dos dels equips més potents

El CH Mataró no ho tindrà fàcil per passar a la següent fase del campionat, ja que el sorteig l’ha fet caure en el Grup A, on és les haurà de veure amb l’Arenys, un dels millors equips de la categoria, amb jugadors que ja aquesta temporada compaginen el juvenil amb el primer equip. Un altre dels grans favorits per aconseguir el campionat és el FC Barcelona, els culers sempre són aspirants a tot i segur que posaran les coses molt complicades als mataronins. L’Altre equip del grup A és el Maçanet, club organitzador del torneig, amb el plus de motivació que això comporta.

El Club fa una crida per donar suport al Juvenil

“Els jugadors necessiten el vostre suport i us agrairan que vingueu a donar força i ànims. Ells representen l’esforç i la lluita de la nostra base”. Amb aquestes paraules es vol animar a tothom que pugui a viatjar aquest cap de setmana fins a Maçanet. Família, amics, aficionats, tothom serà ben rebut per ajudar l’equip. Els jugadors estan preparats per donar-ho tot a la pista i seria molt important que des de la grada sentissin el caliu de l’afició per aconseguir el títol de campions de Catalunya.

A més si voleu compartir aquests dies amb el juvenil, hi ha concertat un menú molt econòmic tot el cap de setmana (dinar i sopar) per tots aquells que estiguin interessats. Per més informació sobre el menú parlar amb Joan Manel (pare de l’Àlex un dels porters de l’equip) al correu electrònic: jmrcobo@gmail.com

Aquests són els partits del Juvenil del CH Mataró
Divendres a les 16h. CH Mataró – Shum Maçanet
Dissabte a les 10.15h. FC Barcelona – CH Mataró
Dissabte a les 16h. CH Mataró – Arenys de Munt

Cartell CCAT Juvenil HP 2017