Els dos primers equips del C.H. Mataró s’estrenen aquesta temporada a les Festes Populars de Cirera, les més grans de barri que se celebren a Mataró. No és casualitat que per primer cop el club participi oficialment al programa festiu del barri on es situa el Pavelló Jaume Parera, ja aquest any, l’AV de Cirera i el Club Hoquei Mataró van signar un acord de col·laboració amb el Projecte Cirera Solidària i van quedar emplaçats a seguir amb aquesta col·laboració en altres àmbits.

Paco Conde, president de l’associació de veïns es mostra satisfet per aquestes dues exhibicions del Femení i el Masculí “Sabem de la qualitat de l’hoquei a la nostra ciutat i per nosaltres, que el club estigui al nostre barri és una gran oportunitat” i insisteix en la importància de treballar plegats “La demostració d’hoquei que faran els dos primers equips en el marc de la festa, reafirma la voluntat de seguir teixint complicitats entre les dues entitats”.

Cirera Solidària segueix treballant de cara al futur

El menjador social al barri ha estat un dels projectes més importants de la Associació de Veïns de Cirera, per Conde “La Col·laboració per part del club amb el projecte de Cirera Solidària ha estat i és una gran notícia. Finalment vam aconseguir l’objectiu tot i que encara ens queda molta feina per fer. Estem convençuts que el club ens acompanyarà en les següents edicions del menjador social del barri. Queda molt camí per recórrer, també sobre rodes”

Un esport per descobrir

Tot i que el CH Mataró fa molts anys que juga els seus partits al barri, hi ha hagut certa desconnexió entre els veïns i el club. Ara es vol treballar i millorar aquesta relació, per això són tan importants actes com aquests. El president de l’AV de Cirera, anima a tothom a passar-se pel pavelló “Tenim l’oportunitat de conèixer des de molt a prop un gran esport amb uns nivells de qualitat difícils de trobar i a més el tenim a la porta de casa. Animaria a tothom que vulgui conèixer l’hoquei i que es passi per la festa de Cirera. Que vegin en acció els equips del barri, o sigui, als dos primers equips del Club Hoquei Mataró”

Partit d’exhibició del Femení, i amistós del Masculí aquest dissabte

Les jugadores del Medicare System oferiran, a les 17 h un partit d’exhibició que jugaran entre elles. Serà un partit de preparació de cara la nova temporada que dirigirà Albert Larrea. Com a novetats, les jugadores que han pujat del segon equip i que es van proclamar campiones de Catalunya i d’Espanya la temporada anterior.

Per la seva banda el nou projecte de Quim López s’inicia amb un duel contra un dels millors equips de primera la temporada passada, el Sant Feliu, un dels grans favorits a pujar a l’Ok Lliga. El partit és atractiu per comprovar els canvis fets pel nou cos tècnic i també per comprovar el nivell de les noves cares del Mis Ibérica Mataró. El partit es jugarà a les 19.30 h