El primer projecte en el qual estan treballant els integrants d’aquesta iniciativa, Cirera Solidària, sorgida des de l’Associació de veïns de Cirera és un menjador Social infantil.

El Club Hoquei Mataró, com a entitat esportiva del barri de Cirera dona suport a aquesta iniciativa aportant el seu granet de sorra a la difusió del projecte a tots els seus socis i aficionats.

El  projecte de Menjador Solidari Infantil de Cirera sorgeix de la necessitat de crear un espai al barri on organitzar, coordinar, desenvolupar i complementar les necessitats nutricionals dels nens i nenes  en risc d’exclusió, amb pocs recursos econòmics o d’aquells que pateixin insuficiències alimentàries i així aconseguir que tinguin una alimentació equilibrada i sana, també en períodes no lectius.

Sota el nom de Menjador Solidari Infantil de Cirera, aquest projecte pretén crear un espai on no només els infants puguin tenir una dieta adequada a les seves necessitats sinó què, mitjançant una sèrie d’activitats, aquests infants tinguin la oportunitat d’involucrar-se amb el barri.

El projecte s’inclou dins el pla Taula contra la pobresa, on es busca conèixer les relacions, vincles i sobretot, necessitats socials bàsiques que els veïns tenen, així com les dificultats i conflictes que al seu barri es troben en el marc actual de crisi econòmica.

Més informació sobre el projecte de Cirera Solidaria
Com puc fer les meves donacions?