Redacció El Tot Mataró
Els homes d’Albert Larrea fan un molt bon partit en una pista complicada per seguir forts al capdavant de la taula (5-7)

En un partit molt disputat, davant d’un rival complicat com és el filial del Barça, el Club Hoquei Mataró ha pogut fer-se amb la victòria i seguir imbatut al capdavant de la classificació, aprofitant la bona dinàmica d’aquest inici de temporada i demostrant la bona sintonia que ha agafat l’equip. A la primera meitat els mataronins han estat molt sòlids i no han encaixat cap gol, arribant al descans amb un 0-2 favorable gràcies als gols de Cusachs i Cantero.

Un penal transformat per Lladó ha suposat el 0-3 a la represa, i quan els locals han fet el seu primer gol al transformar una falta directa, la resposta visitant ha arribat de seguida, quan Cusachs feia el 1-4. Llavors els locals s’han ficat dins del partit amb dos gols en menys de tres minuts (3-4), però els homes de Larrea no han perdut la calma, tot i errar un penal que hauria suposat el 3-5. El Mataró ha encadenat bones accions ofensives –amb gols de Romero, Cantero i Cusachs de falta directa– que els han permès posar-se 3-7 a falta de poc menys de cinc minuts pel final, deixant el partit gairebé sentenciat. Tot i això el Barça no s’ha rendit i de seguida ha marcat dos gols en menys d’un minut, posant-se 5-7 a falta de quatre per acabar, però el Mataró ha sabut matar el partit i no donar més opcions als locals, fent-se amb els tres punts.