El primer equip femení debutava al Jaume Parera a la segona jornada de la lliga nacional catalana amb la novetat de l’Ariadna Escales sota pals. El partit va tornar a mostrar una de les qualitats de les jugadores, la solidesa.

Les groc i negres van començar el partit dominant, i fruit d’això va arribar el primer gol local, però no gaire després el Noia empatava el partit. L’equip va seguir insistint i posant setge a la porteria visitant. El gol es resistia pero les mataronines no van perdre la paciència i van seguir apostant pel seu joc. Fins que va arribar el 2-1, un gol que va trencar el partit i va mostrar els millors minuts d’hoquei de les jugadores entrenades per l’Albert Bou. Aina Florenza (6), Marta Mompart (2), Carla Naranjo (1) van ser les golejadores que van deixar un contundent 9-2 al marcador.Diumenge vinent l’equip s’enfrontarà al Palau de Plegamans a les 11 del matí al Jaume Parera.

“L’equip segueix Creixent”
Albert Bou va comentar després del partit que “a partir del 2 a 1 a favor crec que l’equip va tenir el control del partit fins al final i oferint molts bons minuts d’hoquei amb bones combinacions col·lectives”. A més creu que “L’equip segueix creixent a poc a poc i les jugadores cada cop es coneixen més, ens falta molt a fer però anem pel bon camí, la humilitat i l’actitud ha de caracteritzar aquest equip durant tot el camí.”