El nacional catalana femení segueix amb la bona ratxa de resultats en aquest inici de temporada. Dissabte afrontava un dels partits més complicats fins al moment, amb un rival perillós com és el Manlleu. A més, el partit va començar amb 45 minuts de retard, fet que va marcar el joc, poc elèctric.

La primera part va acabar amb un ajustat 1 a 0 obra de Carla Naranjo. Les jugadores entrenades per l’Albert Bou van entrar a la segona part amb més intensitat per intentar tancar el partit com més aviat millor. Fruit d’aquest canvi de mentalitat arribava el segon gol de les locals, obra de l’Aina Florenza. Tot semblava apuntar a una nova golejada, però el Manlleu en comptes de perdre la cara al partit va aconseguir apropar-se al marcador. Amb el partit ajustat podia passar qualsevol cosa. A les acaballes del temps reglamentari Adriana Chiva aconseguia el gol de la tranquil·litat per les maresmenques.

Albert Bou: “Mai et pots refiar de cap rival”

L’entrenador del primer equip femení valorava positivament els tres punts aconseguits “En aquesta categoria mai pots et pots refiar de cap rival. L’equip ha d’afrontar els partits amb fermesa, saber-hi estar, aprendre a patir i gestionar el tempo del partit”. La setmana vinent espera l’Igualada rival directa per l’ascens, a Mataró (18.15h) just abans del partit del Masculí contra el Tordera.