Aquest dissabte comença la temporada pel femení del C.H. Mataró. El primer partit de l’Ok Lliga es jugarà a casa, contra l’Igualada que presentarà algunes cares noves respecte a la temporada passada. Són baixa per les igualadines la Solange Albares (CP Manresa), la portera Sílvia Borràs (retirada), i la Marta Soler, que passa a ser la responsable tècnica esportiva del club de l’Anoia. Per a suplir aquestes baixes l’Igualada s’ha reforçat amb la Mònica Ferrer, portera provinent del CP Vilanova, l’igualadina Ivonne Copoví provinent del Dominicos i la internacional per Colòmbia Sofia Ramírez.
L’Igualada ve d’una temporada molt irregular, i és per això que aquest any intentaran començar a puntuar quan abans millor. Els precedents són favorables per les mataronines, ja que van aconseguir imposar-se per 1 a 3 a la jornada número 12, i també van aconseguir la victòria al penúltim partit de lliga regular per 4-3. Durant aquesta pretemporada, a la copa d’esports Penedès es van veure les cares, però aquest cop el resultat va ser de 3-3 al mateix escenari on es jugarà dissabte, el Jaume Parera. Així doncs s’espera un partit complicat per les jugadores d’Oriol Feliu.

Segona temporada per confirmar les bones sensacions

El Club Hoquei Mataró afronta la seva segona temporada a la màxima categoria, una segona temporada que ha de servir per confirmar les bones sensacions que va transmetre l’equip l’any passat. El repte és millorar el cinquè lloc, tot i que serà difícil, ja que haurà de competir contra equips com el Palau, Manlleu, Voltregà i Gijón, que seran un cop mes els favorits per emportar-se el títol de lliga.