Confirmada la data per la tercera edició del Mataró Run Festival Junts per l’esport – Tecnocampus. La prova es celebrarà el diumenge 6 de març de 2016 i seguirà el format de les anteriors edicions, amb la sortida a les 9h de les curses de 5 i 10km i posteriorment de les curses infantils, una de 600 metres per nens/es de 6 a 9 anys i una altra de 1.200m per nens/es de 10 a 14 anys.

L’edició d’enguany està organitzada per la nova entitat Junts per l’esport de Mataró, integrada pels 6 grans clubs de la ciutat com són el CA Laietània, Iluro Hoquei Mataró, Hoquei Mataró, Club Joventut Handbol Mataró, Club Esportiu Futsal Mataró i el Centre Natació Mataró, centre neuràlgic de la prova Aquesta nova entitat està recolzada pel Tecnocampus de Mataró, el centre universitari i parc científic i d’innovació de referència en el Maresme.

Les inscripcions ja estan obertes !! Us hi esperem de nou a tots !!
Tots els membres del Tecnocampus (alumnes, docents i PAS) i els socis dels diferents clubs que integren Junts per l’esport de Mataró podran gaudir d’un descompte especial en la inscripció.
entitats junts per l’esport.

http://compagina.net/matarorunfestival/