El Mis Ibérica Mataró afrontava la jornada amb ganes de reivindicar-se com un equip per estar a dalt tot i l’ensopegada a Madrid contra el Santa Maria del Pilar de la setmana anterior. El Jaume Parera, amb una molt bona entrada i amb l’estrena de la flamant nova graderia esperava la revifada, i tornar a veure aquell equip golejador i alegre de les primeres jornades de lliga.

Només començar el partit ja es va veure que cap dels dos equips volia donar facilitats en defensa. Un gran replegament per evitar contres feia que les jugades d’atac s’allarguessin, i que el ritme de partit fos més aviat lent. Tot i així les millors ocasions vindrien de part dels homes de Joan Carles Vadillo, que eren clars dominadors de l’encontre. Van tenir el gol a tocar en diverses ocasions, però el porter i la poca efectivitat de cara a porta van impedir marxar al descans amb un resultat positiu. El Sant Feliu per la seva part, semblava còmode tancat al darrere tot i que gairebé no van tenir oportunitats.

La segona part va seguir la mateixa dinàmica, dos equips més preocupats de no encaixar cap gol que de sortir amb alegria a l’atac. I així anaven passant els minuts, amb l’evident neguit a la graderia, fins que una falta del capità Florença, li costava la blava, l’exclusió i una falta directa que aturava Sergi Grané en una de les poques accions en què el Sant Feliu el va posar a prova. Ni amb un jugador més els visitants van saber posar setge a la porteria mataronina. Els locals recuperaven la igualtat numèrica amb el 0-0 al marcador. Llavors va arribar la desena falta que donava l’oportunitat al Mis Ibérica Mataró de posar-se per davant, però Povedano la desaprofitava. 9-10 en faltes i pocs minuts per arribar al final. Tocava patir i evitar com fos la desena falta, però ni això seria possible. Quan faltava un minut pel final el Sant Feliu tenia el que havia estat buscant tot el partit, Aleix Vera va executar la falta directa de manera magistral i obria i pràcticament tancava el marcador. El Mataró va intentar empatar el partit fins als últims segons, però els tres punts marxaven cap a Sant Feliu.

Amb aquesta nova derrota, el Club Hoquei Mataró té 9 punts, empatat a la part baixa de la classificació amb equips com el Vilanova o el Rivas i només per sobre del Santa Maria del Pilar i el Mieres, equip que ocupa l’última posició de la lliga i que serà el proper rival dels groc i negre.