Bon partit malgrat la derrota, el que va jugar el Medicare System Mataró davant el totpoderós C.P Voltregà, que va haver de tirar d’ofici per endur-se els tres punts del Jaume Parera.  
Tenien ganes les mataronines de treure’s l’espina del mal partit jugat a Sant Hipòlit a la primera volta i ja de sortida es va poder veure un Mataró molt endollat al partit, sòlid i contundent en defensa i provocant que el Voltregà no es trobes gens a gust sobre la pista. El bon plantejament defensiu no permetia a les osonenques penetrar amb facilitat fins a la porteria local, havent de recórrer sovint a llançaments llunyans per tal de generar perill. Al minut 9, l’internacional Natasha Lee va aconseguir desviar un d’aquests llançaments per posar el 0-1 al marcador. Tot i el gol encaixat, les noies d’Oriol Feliu van continuar treballant i van disposar de fins a tres clares contres per tal d’equilibrar el partit, però la manca d’encert de cara a porteria va fer que el resultat a la mitja part els fos desfavorable. Una llàstima.

 

 A la represa, més del mateix, bon treball defensiu de les mataronines i un Voltregà que una vegada i una altra s’estavellava amb la defensa maresmenca. Només va ser capaç el Voltregà, d’ampliar distancies a pilota aturada, novament a les mans de Natasha Lee en transformar un penal. Tot i el 0-2 el Mataró ho va seguir provant fins al darrer instant i no va llençar mai la tovallola, però tot i l’esforç el resultat ja no es va moure.
En resum, bon partit del Mataró davant d’un rival ara com ara molt superior, però que veient la mitjana d’edat dels dos equips a la pista… ¿Qui s’atreveix a posar sostre a les joves jugadores mataronines? No seré jo.