Els mataronins gaudeixen com a líders en solitari.

El CH Mataró va guanyar 1-3 el cap de setmana passat i es va col·locar com a líder de l’OK Plata amb 10 punts, un més que els seus principals perseguidors. El partit a Tordera va servir per confirmar un inici de temporada esplèndid, sense cap derrota després d’enfrontaments ja de nivell. Ara toca rebre el Vilanova, segon amb 9 punts, per seguir amb la ratxa. Davant això, l’entrenador mataroní Albert Larrea valora aquest inici de temporada de manera molt satisfactòria malgrat els grans canvis que hi ha hagut. “Estem molt contents del rendiment de l’equip, i tenir la recompensa de joc i resultat malgrat els canvis és tota una sort”, relata el tècnic, que afegeix: “No pensàvem tenir 10 punts a la jornada 4, però treballem intensament cada dia per millorar. Tenim un grup de jugadors i un equip tècnic predisposat al 500%, i això és un privilegi”.

Larrea considera que volen ser un equip “amb un hoquei atractiu que ens diverteixi a nosaltres i a la gent; de moment els jugadors es diverteixen a qualsevol entrenament, i no perden ni un instant les ganes de competir”.
El tècnic alerta que fa anys que l’Ok plata és molt igualada i enguany “no serà una excepció”, pel que considera “anecdòtic” ser primers actualment.

De cara al proper compromís, la visita del Vilanova a Mataró, Larrea alerta que es tracta d’un equip “molt complicat i que ha fet un bon inici tot i patir lesions de jugadors; ens motiva fer una bona setmana d’entrenaments i arribar preparats al partit de dissabte”.