Aquest cap de setmana comença la competició de 1era Divisió Espanyola amb un dels derbis comarcals del Maresme que enfrontarà al Mis Ibércia Mataró contra el Club Patí Tordera al Pavelló Parroquial. Els dos equips van baixar de categoria l’any passat, i afronten aquesta temporada amb algunes cares noves.

Per part del Mataró, l’equip ha perdut a l’Oriol Parera, en Martí Casas fitxat pel Club Patí Vic, l’Aniol Mangas, que ha marxat al Alcoy i en Jordi Esteve que ha decidit deixar l’hoquei patins. I s’ha reforçat amb en Jordi Bartrés, un jugador de la casa, capità de l’equip que va guanyar la copa de la CERS, que torna a Mataró després d’haver passat per equips com el Vilanova, el Maçanet i el Vic. Un altre de les noves incorporacions és el defensa gallec Pablo Fernández, que ve procedent del Cerceda, equip que actualment milita a l’OK Lliga, i amb el que va protagonitzar una gran temporada. Pablo es un jugador molt jove, que encara està en procés de formació i del que s’espera que un cop s’adapti al sistema de joc, aporti un plus de qualitat a l’equip.
A part dels fitxatges, fins a quatre jugadors de la base reforçaran el primer equip. En Sergi Grané, que serà el segon porter de l’equip, els defenses Oriol Pujol i Oriol Lladó, i un jugador més ofensiu com és en Nil Castellví.

Per part del Tordera també ha vist com alguns dels seus jugadors eren baixa. En Ramon Benito, Manel Garcia i Josep Hernández fitxats pel Girona, Enric Núñez i Adrià Martos que marxen al Maçanet de l’Ok Lliga i Xavier Aldrich que s’envà cap al Moritz Vendrell. Els quadribarrats s’han reforçat amb els jugadors David Noguera i Àlex CanteroSanti Teixidó procedent del Manlleu i Moi Aguirre del Blanes.