El retorn de Jordi Bartrés amb el Mis Ibérica Mataró va deixar dos gols, i molt bones sensacions del número 33. Tot i la derrota Bartrés valorava positivament el partit davant les càmeres de M1tv “El resultat al final es podia decantar cap a un dels dos equips, sabíem que seria un partit molt igualat, L’Alcobendas és un equip que treballa molt, que és solit en defensa, hem aconseguit posar-nos per davant però de seguida ens han empatat i al final han tingut dues boles penjades amb rebot. Podíem haver guanyat qualsevol dels dos. Una llastima perquè hem treballat bé el partit però al final se’ns ha escapat”.

Sobre l’estat de l’equip després de la derrota i les possibilitats d’aquest a la competició ha comentat que “L’equip està més conjuntat, perquè hi havia gent nova aquest any, però l’equip l’he vist bé, cada vegada tenim més plantilla, amb el fixatge d’en Ricardo, que abans érem una plantilla curta, i queda tota una segona volta, la lliga és molt llarga.”

Content pel retorn el mataroní creu que encara ha de seguir millorant “De la lesió bé, el que passa és que hem falta agafar ritme, fa tres mesos que estic aturat i una setmana entrenant, però les sensacions són bones i haig de seguir treballant.”